U bent hier

Voorontwerpbestemmingsplan (Gemeente Kaag en Braassem) verplaatsing varkenshouderij naar kruisweg

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem hebben het voorontwerpbestemmingsplan A. de Graaflaan/Kruisweg te Woubrugge vanaf 24 juli 2014 ter inzage gelegd.

In dit voorontwerp wordt onder andere geregeld : het vestigen en gelijktijd uitbreiden van de varkenshouderij van Nico Kroon . Thans heeft Nico Kroon zijn varkenshouderij aan de A.de Graaflaan te Woubrugge  .

De nieuwe vestiging , met de naam Biekeweide , zou worden gesitueerd aan de Kruisweg naast nr. 18 (naast de reeds aldaar gevestigde manege)

De Vereniging Dorpsraad Woubrugge heeft op donderdag 28 augustus 2014 een informatieavond gehouden . Namens “Rondom de Plassen” waren 3 vertegenwoordigers aanwezig ; zij hebben staande de informatieavond ook kort de bezwaren van “Rondom de Plassen” / inwoners van Langeraar aan gegeven .

Om onze bezwaren te formaliseren hebben wij op 1 september 2014 in een brief aan B&W van Kaag en Braassem (bijgaand)  onze zienswijze op het voorontwerpbestemmingsplan verwoord.

Van de brief aan B&W van Kaag en Braassem zijn kopieën gestuurd naar : de gemeenteraad van Nieuwkoop , Burgemeester en wethouders van Nieuwkoop en de betrokken ambtenaren binnen de gemeente Nieuwkoop.

 

 

 

Tweets van de Dorpsraad

Twitter

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer