U bent hier

Wat betekent Langeraar/Papenveer voor mij?

“Wat betekent Langeraar / Papenveer voor mij en wat kan ik voor Langeraar / Papenveer betekenen”. Onder dit motto hebben inwoners van Langeraar en Papenveer in 2010 een dorpsplan opgesteld. Een dorpsplan van, voor en door de inwoners voorzien van aanbevelingen richting gemeente Nieuwkoop. Het is geen klachten- of wensenlijst geworden maar thema’s die om aandacht en verbetering vroegen. Met die thema’s zijn de werkgroepen van de dorpsvereniging “Rondom de Plassen” aan de slag gegaan met maar één doel, het vergroten van de betrokkenheid van ons als burgers bij het in stand houden en zo mogelijk verbeteren van voorzieningen en welzijn in de kernen Langeraar en Papenveer.

Bij de presentatie van het dorpsplan is aangegeven dat het plan nooit af zou zijn. Tenslotte blijven de dorpskernen zich verder ontwikkelen, komen er bij dorpsgenoten nieuwe wensen en ideeen naar voren en moeten bestaande plannen worden aangepast. Daarnaast hebben de werkgroepen, in samenwerking met diverse instanties waaronder de gemeente Nieuwkoop, al veel aanbevelingen kunnen realiseren.

Voor het bestuur van de dorpsvereniging “Rondom de Plassen” een reden om de dorpsgenoten uit Langeraar en Papenveer te vragen opnieuw aandachts- en verbeterpunten aan te dragen. Aandachts- en verbeterpunten waarmee de dorpsvereniging weer aan de slag gaat om deze zoveel als mogelijk te verwezenlijken. Voor dit doel hebben wj een avond georganiseerd op 7 mei 2014 van 20.00 uur tot 22.00 uur in het dorpshuis Parola te Langeraar.

Tweets van de Dorpsraad

Twitter

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer