U bent hier

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2394 van /customers/b/2/5/daniazoet.nl/httpd.www/includes/menu.inc).

Dorpsraad Rondom de Plassen opgericht

Woensdag 24 augustus maakten ze het officieel: de 5 inwoners van Langeraar en Papenveer die het bestuur gaan vormen van Vereniging Dorpsraad Rondom de Plassen.

De heren Heemskerk (vice-voorzitter), Barbiers (secretaris) en Otto (lid) en mevrouw Zoet (penningmeester) ondertekenen de notariële akte bij notaris Kroes. Voorzitter Jansen kon niet persoonlijk bij de ondertekening aanwezig zijn, maar is blij dat de vereniging nu officieel van start kan. Het is de bedoeling dat de vereniging de belangen van de kernen en de uitvoering van het dorsplan in georganiseerde vorm inhoud gaat geven.

De gemeente Nieuwkoop, die de oprichting van dorpsraden / verenigingen van harte ondersteunt, is blij met het initiatief. Secretaris Govard Slooters: ‘Het enthousiasme van de Langeraarders en Papenveerders werkt heel aanstekelijk. Ik heb dan ook alle vertrouwen in een goede en prettige samenwerking met de dorpsraad. Het is goed dat er een klankbord is zodat de belangen van de inwoners optimaal kunnen worden behartigd. Ik roep dan ook alle Langeraarders en Papenveerders op om lid te worden van de vereniging.’ Na de ondertekening ontving het kersverse bestuur bloemen van de gemeente.

Tweets van de Dorpsraad

Twitter

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer