Informatie over JWS

Deze werkgroep houdt zich bezig met de thema's Junioren,Welzijn en Senioren zoals die in het dorpsplan beschreven zijn. Mochten er nog meer ideeen of projecten op ons pad komen gaan we daar ook zeker mee aan de slag.

U bent hier

Foutmelding

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /customers/b/2/5/daniazoet.nl/httpd.www/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2394 van /customers/b/2/5/daniazoet.nl/httpd.www/includes/menu.inc).

Blog van Werkgroep Junioren Welzijn en Senioren

Trapveld Langeraar weer open

Persbericht van de gemeente nieuwkoop.    Trapveldje Langeraar weer voor het grootste deel open

 

In januari dit jaar sloten we het terrein achter de Langeraarseweg 150 en het noordwestelijk gelegen weiland langs de W. Ontzigtstraat af met hekken. Dit werd gedaan, omdat er vervuiling in de grond was aangetroffen. Het hele gebied, met daarbij het trapveldje, mocht daarom niet meer worden betreden. De gemeente is vervolgens aan de slag gegaan met diverse onderzoeken om de vervuiling in beeld te brengen en nader te onderzoeken.

 

Samen eten

De werkgroep Jeugd Welzijn en Senioren van “Dorpsraad Rondom de Plassen “organiseert voor iedere belangstellende uit Langeraar?Papenveer vanaf 55 jaar sinds 2 jaar  “Samen Eten” Mensen die het leuk vinden om 1 x per maand  gezellig samen te zijn, en te eten kunnen zich voor een klein bedrag per keer inschrijven. Hiervoor krijgen zij een complete warme maaltijd geserveerd die word klaargemaakt door een professionele kok.

Grote belangstelling bij opening skatebaan Langeraar

Onder grote belangstelling van kinderen en ouders heeft wethouder Guus Elkhuizen op 2 juli de skatebaan in Langeraar geopend. De skatebaan is tijdens het schrijven van het dorpsplan naar voren gekomen als grote wens van de Langeraarse jeugd. De dorpsraad "Rondom de Plassen" en de gemeente Nieuwkoop zijn hierover in gesprek gegaan met de nieuwe skatebaan als resultaat. Ook de lokatie van de skatebaan, naast jongerencentrum "de Schakel", is gekozen in overleg met vertegenwoordigers van de dorpsraad.

Samen eten slaat aan

Langeraar- De tafels zijn gedekt, de roosjes staan op tafel en in de keuken zijn de koks bezig met de laatste voorbereidingen voor het diner. Rond 17.00 uur loopt het restaurant van de Aarhoeve vol met gasten die zich hebben opgegeven voor het Samen Eten. Woensdag 2 november schoven dorpsgenoten voor de vijfde keer aan.

Tweets van de Dorpsraad

Twitter

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer